♥Hodnocení 0.3♥

20. března 2010 v 19:58 | Catherine Cacao |  ♥Hodnotím Blogy♥
Koho hodnotím : Yoko^^
Její blog : lowe-my-web.blog.cz

1)Design : 10

2)Záhlaví : 10

3)Menu : 9

4)Stránka : 8

5)Přehlednost : 9

6)Návštěvnost : 10

7)Obsah : 9

8)Celkový dojem : 9.5

9)Můj koment - Důvod, žhe jsem ti za stránku dala 8 je jedoduchýý... je moc maláá a když píšu komentáře, tak tam nevidím kus teho, co jsem napsala..x( Jinak některéé písmo nepřečtu, např v menu je moc málé, bych o trochu zvětšila ... Jinak fakt nádhernej blog.

Celkově : 74.5


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Terry - Sasaki Terry - Sasaki | Web | 20. března 2010 v 21:09 | Reagovat

ahujky, tak mě napadlo, když hodnotíš blogy, nechtěla bys zhodnotit i můj?
pokud bys ho hodnotila, pak mi dej na blog vědět, dík ;)

2 Beůů Beůů | Web | 21. března 2010 v 9:23 | Reagovat

Ahoj!Už začalo první kolo SONP a ty jses přihlásil/a !Hlasovat se bude až od 10:30!VÍCE NA→ http://beuu.blog.cz/1003/1-kolo-sonprezdivka

3 Lili Limette Lili Limette | Web | 21. března 2010 v 17:20 | Reagovat

má hezkej blog.... Jinka jak je?

4 nearlinka-lady nearlinka-lady | Web | 21. března 2010 v 19:46 | Reagovat

Lae já se zapisovala... Mi to nešlo odeslat ten komentář a teď sem byla celý víkend pryč.. Promiň.. :-(

5 world-hanoushek12 world-hanoushek12 | Web | 22. března 2010 v 17:10 | Reagovat

ahojky, poslala jsem ti na mail to foto do Miss  ;-) ...

6 Lili Limette Lili Limette | Web | 25. března 2010 v 19:06 | Reagovat

nějaké newsy atp. u mě... :)

7 denushka-33 denushka-33 | Web | 27. března 2010 v 15:56 | Reagovat

Ahojik Affko dloho jsem to nebyla měla jsem hodně školy  ae ted to napravím

8 Lili Limette Lili Limette | Web | 28. března 2010 v 13:09 | Reagovat

Ahoj, potřebuju poradit u mě na blogu! pls byla bych ráda, kdyby ses zapojila...

p.s.:
ahoj... jak se máš?

9 NiCooLka*-tvé AffísQo* NiCooLka*-tvé AffísQo* | Web | 28. března 2010 v 14:25 | Reagovat

Awooj už sem Z5 na blogu..:D
Nějak m to nebavilo ale teď si dám další rubriku, která se bude jmenovat Cheetah Girls.:D:D
No nic obíhám..:D

10 Lili Limette Lili Limette | Web | 28. března 2010 v 14:53 | Reagovat

1. díl příběhu už na mém blogu!

11 Lili Limette Lili Limette | Web | 1. dubna 2010 v 11:16 | Reagovat

to všichni spííí? vždyť jsou prázdniny..

12 world-hanoushek12 world-hanoushek12 | Web | 4. dubna 2010 v 17:22 | Reagovat

ahojky affíku, tak za prvé xD, u mě na blogu máš přáníčko k Velikonocům, za druhé :-D , pořád čekám, kdy mi pošleš tu fotku do Miss blog, dávám ti čas ještě 5 dní, tak ji prosíím pošli :-|
a za třetí se tě ptám, jestli máš pozastaveno nebo co?? :-(

13 Lili Limette Lili Limette | Web | 5. dubna 2010 v 12:33 | Reagovat

to nevadí... to se stane...

14 Yoko^^ ~ YoUr LaFí <3 Yoko^^ ~ YoUr LaFí <3 | Web | 5. dubna 2010 v 12:35 | Reagovat

a nakŕmiš mi prosím, príšerku?? :-)

15 Davidmople Davidmople | E-mail | 28. července 2017 v 23:07 | Reagovat

VasTutNet точка  ru  удалим негативные отзывы о Вас,разместим положительные,Спецалист по удалению плохой негативной информации в сетиУдаление негативной информации Удалим всю негативную информацию ,разместим положительные отзывы.Привлечение трафика аналог яндекс директа и гугла Агентство репутации Вастутнет VasTutNet точка ру!

16 Carolynturne Carolynturne | E-mail | 5. srpna 2017 v 21:13 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

17 Dannycumma Dannycumma | E-mail | Web | 11. srpna 2017 v 15:21 | Reagovat

ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

18 BethanyNhq BethanyNhq | E-mail | Web | 7. října 2017 v 20:43 | Reagovat
19 BethanyHuh BethanyHuh | 29. října 2017 v 12:39 | Reagovat

My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and cried about his anxiety. I totally told him to <a href=https://plus.google.com/113885769547330368384/posts/QmW9qr6YSw7>site</a> and deal with it.

20 Larryjoymn Larryjoymn | E-mail | Web | 5. listopadu 2017 v 12:39 | Reagovat

http://school31.yaguo.ru/new/user/MorganKam/  дедушка легкого поведения кино смотреть онлайн hd   смотреть мультфильм тайна  http://eididorou.gr/component/k2/itemlist/user/6889

21 Edwardnobby Edwardnobby | E-mail | Web | 3. listopadu 2018 v 11:20 | Reagovat

<a href=https://market-1062.business.site/?m=true>Алкоголь ночью якутск</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama